Аутономни Националисти

О нама

 Аутономни национализам постао је главни тренд међу младим европским родољубима, а полако и преузима место свих осталих облика активизма. Било је само питање времена када ће се појавити и у Србији. Попут наших европских сабораца, и ми почињемо од нуле, са неколицином људи, скромним финанцијским средствима и великом спремности за промене.
На овој страници обавештавати ћемо вас о актуалним темама у Србији и свету, о аутономном социјалном национализму и активизму, начину живота и свему осталоме што занима младе Србе и родољубе. Надамо се да ћемо вам овим путем помоћи да напокон отворите очи и постанете свесни тога колико је потребно да се заједно са нама борите за опстанак Србске нације. Морате се одупрети неолибералној пропаганди и почети мислити својом главом. Корумпирани политичари и медији вам пуне главе лажима и глупостима како би вас претворили у робове њиховог дивљег капиталистичког тржишта и трулог либерално-демократског система. Угасите ТВ и затворите дневне новине. Укључите мозак и окрените нову страницу у своме животу. Престаните бити туђе слуге и узмите оно што вам са правом припада!Аутономни национализам је прилично непознат појам на нашим просторима и намеће се логично питање: Kо смо ми? Ми смо припадници србске омладине, србски родољуби који су незадовољни тренутним политичким системом и његовим вођењем наше нације у пропаст. Делујемо на принципу отпора без вође, организовани смо у  ћелије, али све нас уједињује исти принцип рада, исти циљеви и тежња ка бољој будућности.

Територијална подела деловања АН у Србији и у србским земљама

Шта је аутономни национализам?

Аутономни национализам је нови концепт рада на европској националистичкој сцени. Почео се формирати 2002. године у Немачкој, одакле се проширио по читавој Еуропи. Разликује се од осталих националистичких покрета по свом начину односа с јавношћу, својим имиџом и неформалној структури покрета. Аутономни национализам је по неким стварима сличан левичарским покретима, будући да се противи капитализму и глобализацији, бави свим темама које погађају друштво и слично. Изглед аутономних националиста такође подсећа на изглед левичара: црне јакне, капуљаче и комбат панталоне, прекривена лица – тај Black Block стил пружа активистима анонимност на демонстрацијама, онемогућује идентификацију и смањује могућност деловања против њих на скуповима. Аутономни националисти се такође разликују од осталих скупина младих националиста, по стилу облачења, те изгледу својих пропагандних материјала и интернет страница. Све више младих европских националиста одбацује старе стилове који их само приказују као насилнике и дивљаке и преузимају имиџ аутономних националиста. Аутономни национализам, као млад и прогресиван покрет, сваким се даном све више шири.

Већина људи када помисли на револуцију, помисли на пушке, бомбе и ручне гранате. Но, током овог стадијума револуције једино оружје које ћемо користити биће наше тастатуре, штампачи, фотоапарати, видео камере и остатак оружја за масовно освештaвање које ће нам помоћи да досегнемо наше људе и учинимо их свеснима опасности које прете нашем опстанку.

Ко смо ми?

Аутономни Националисти је организација аутономних националистичких ћелија које делују широм Србије , које су повезане истим заједничким циљевима, а делују на принципу отпора без вође.

Наши циљеви:

– Буђење националне свести у Срба
– Промовисање традиционалних србских вредности
– Освештавање србске омладине
– Ширење пропагандног материјала широм Србије и у медијима

Наравно, ово није све за шта се залажемо. Ми смо део растућег међународног покрета који тежи ка доношењу револуционарних промена у друштву . Нама је јасно да данас свет погрешно функционише. Друштво пропада због ратова, болести и сиромаштва. Ми желимо нови свет; свет без капиталистичке експлоатације, државне репресије, неолиберализма, тзв. “антифашизма”, глобализације, и уништавања животне средине.

Тражимо промене наших вредности, револуционарни поглед нашег народа на свет и фундаменталну промену нашег система. Политиканти под притиском међународне заједнице покушавају од наше отаџбине да направе мултикултуралну земљу, стављају све мањине испред Срба и несвесно угрожавају опстанак наше нације и свих облика нашег етничког и културног идентитета који нас као нацију одређује. Овде се ради о будућности наше деце и зато нема компромиса са политикантима који воде државу. Нећемо допустити да наша нација буде доведена на руб изумирања. Наш је циљ да осигурамо опстанак наше нације и сигурну будућност за србску децу стварањем прилике за успостављање владе која на уму има искључиво интересе србске нације током доношења одлука у вези унутарње и спољне политике. Сврха сваке државе требала би бити обрана и промовисање интереса њене нације. То је тип владе коју желимо створити и коју захтевамо за наше будуће генерације. Све остало је мање битно. Можемо порадити на свим детаљима и средити их након што опстанак наше нације буде осигуран. Оно што је заиста важно и што мора бити наш главни приоритет јест спашавање србске нације и свега оног што је ограђује од изумирања и враћање контроле над нашом судбином у наше руке. Чињеница је да наша бројност сваким даном постаје све мања и мања, те да је то ситуација која се мора преокренути.

Ако нам желите помоћи да створимо сигурнији, чистији, здравији и разумнији свет за србску децу, а такође помоћи нашем народу да врати своју судбину у своје руке, слободно нам се можете придружити. Помоћ људи свих социјалних статуса и занимања су нам потребна, из свих слојева србског друштва, раднике и интелектуалце. Ако сте особа србске крви, која има 16 или више година, која не користи никакве дроге, алкохол, цигаре и која воли Србију и брине о будућности наше нације, онда сте један од нас, знали то или не. Стога, зашто нам се не бисте и придружили?

Ако нам се због неких личних или професионалних проблема не можете придружити, ваша финансијска или морална подршка ће нам бити велике помоћи у нашем отпору против овог трулог система и борби за бољу Србију.

http://autonomni-nacionalisti.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/1627973244147349?fref=nf

Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Постави коментар